Ελεύθερη πτώση σαν σε όνειρο Leif G.W. Persson

ISBN:

Published:

Paperback

680 pages


Description

Ελεύθερη πτώση σαν σε όνειρο  by  Leif G.W. Persson

Ελεύθερη πτώση σαν σε όνειρο by Leif G.W. Persson
| Paperback | PDF, EPUB, FB2, DjVu, audiobook, mp3, ZIP | 680 pages | ISBN: | 6.53 Mb

Η ΙΣΤΟΡΙΑ ΕΝΟΣ ΕΓΚΛΗΜΑΤΟΣ - ΒΙΒΛΙΟ 3Στοκχόλμη, Αύγουστος του 2007. Ο Αρχηγός της Αστυνομίας, Λαρς Μάρτιν Γιούχανσον, μετρά αντίστροφα το χρόνο ως τη συνταξιοδότησή του. Το ημερολόγιο, όμως, κρύβει παγίδες. Διότι την ίδια μέρα με την αφυπηρέτηση τουMoreΗ ΙΣΤΟΡΙΑ ΕΝΟΣ ΕΓΚΛΗΜΑΤΟΣ - ΒΙΒΛΙΟ 3Στοκχόλμη, Αύγουστος του 2007. Ο Αρχηγός της Αστυνομίας, Λαρς Μάρτιν Γιούχανσον, μετρά αντίστροφα το χρόνο ως τη συνταξιοδότησή του. Το ημερολόγιο, όμως, κρύβει παγίδες. Διότι την ίδια μέρα με την αφυπηρέτηση του Γιούχανσον, παραγράφεται η υπόθεση της δολοφονίας του Ούλοφ Πάλμε.Ο Γιούχανσον αποφασίζει να κάνει ακόμη μια προσπάθεια.Ο φάκελος Πάλμε θα ανοίξει ξανά, καθώς ο Αρχηγός ελπίζει ότι τώρα θα εξιχνιάσει την πιο διάσημη υπόθεση πολιτικού εγκλήματος στη Σουηδία.

Για να τα καταφέρει, συστήνει μια ειδική ομάδα ιδιόμορφων ερευνητών, ο μοναχικός Γιαν Λιούιν, η διανοούμενη Λίσα Ματέι, η παράτολμη Άννα Χολτ.Παρά τις δυο δεκαετίες που έχουν περάσει, τους νεκρούς πια μάρτυρες, τα εξαφανισμένα στοιχεία και τα αδιέξοδα, ο Γιούχανσον και οι συνεργάτες του δουλεύουν με ζήλο και κατορθώνουν να ανακαλύψουν τι ακριβώς συνέβη εκείνη τη μοιραία νύχτα της δολοφονίας.Το τίμημα μιας τέτοιας επιτυχίας, όμως, μπορεί να είναι πολύ ακριβό· μπορεί να ισοδυναμεί με απώλεια της ίδιας της ψυχής του ανθρώπου.Συνδυάζοντας μυθοπλασία και εγκληματολογία, ο σπουδαίος Λέιφ Πέρσον ολοκληρώνει θριαμβευτικά την εμβληματική τριλογία του, προτείνοντας μια οριστική απάντηση στο γρίφο γύρω από τη δολοφονία του Ούλοφ Πάλμε.

Ταυτόχρονα, μας δίνει ένα ολοκληρωμένο λογοτεχνικό έργο που τον τοποθετεί πλάι σε ονόματα όπως του Τρούμαν Καπότε και του Τζέιμς Ελρόι, αλλά και του μεγάλου Ονορέ ντε Μπαλζάκ. (Από την παρουσίαση στο οπισθόφυλλο του βιβλίου)Enter the sum

Related Archive BooksRelated Books


Comments

Comments for "Ελεύθερη πτώση σαν σε όνειρο":


eestigfx.eu

©2012-2015 | DMCA | Contact us